Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yulaflı Chialı Puding

Yulaflı Chialı Puding
0
58

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
yulafli-chiali-puding.jpg

Yulaflı Chialı Puding Tanımı İçin Materyaller

• 4-5 yemek kaşığı chia tohumu
  • 2 su bardağı süt
  • 1 yemek kaşığı bal
  • 7-8 tane kuru kayısı
  • Hindistan cevizi
  • 4-5 yemek kaşığı yulaf (İnce öğütülmüş kullandım)
  • Kakao
  • Tarçın

Yulaflı Chialı Puding Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Bir gece öncesinden chia tohumu, süt ve balımızı karıştırıp dolaba koyuyoruz. Chia ölçüsünü 1 bardak süte en az 2 yemek kaşığı olacak formda ayarlayabilirsiniz ben 1 kaşıkta fazladan attım toplam 5 yemek kaşığı chia attım.
  2. Sonraki gün bir kaseye ( 1 kase yaklaşık yarısı kadar denk geldi) 3-4 adet kuru kayısıyı minik minik doğradım.
  3. Yulafı istediğim kıvama nazaran ayarladım. Varsayımı 2 yahut 3 yemek kaşığı vardır. Yaklaşık yarım çay kaşığı kadar kakao ekledim.
  4. Çay kaşığının ucu kadarda tarçın attım. İsteğinize bağlı ölçüde da hindistan cevizi atabilirsiniz ben 1 yemek kaşığı attım.
  5. Karıştırıp yiyebilirsiniz. Süt ve chia tohumu dışındakiler sizin damak zevkinize bağlı olup ölçüsünü ayarlayabilirsiniz.
  6. Ben daha sonraki günlerde de hazır dursun diye çokça yaptım siz ölçüsü kendinize nazaran ayarlayabilirsiniz. Afiyet olsun :)

858,478Konular
981,305Mesajlar
29,567Kullanıcılar
Üst Alt