Yulaflı Kraker Tarifi İçin Malzemeler
- 1 çay bardağı yulaf ezmesi
- 1 çay bardağı chia tohumu
- 2 çay bardağı ay çekirdeği içi
- 1 çay bardağı tam buğday unu
- 1 su bardağı su
- 4 yemek kaşığı zeytinyağı
Yulaflı Kraker Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Tüm malzeme karıştırılır.
- Üstü kapatılarak yarım saat bekletilir.
- İki yağlı kağıt arasında kare büyük fırın tepsisi ebatında ince açılır.
- Üstteki kağıt kaldırılır.
- İstediğiniz büyüklükte karelere bölünür.
- Önceden ısıttığımız 160 derece fırında pişirilir.
- Soğumaya bırakılır.Soğuyunca daha kıtır olmakta.Afiyet olsun.