elektronikci
FD Üye
Yulaflı Poğaça Tanımı İçin Malzemeler
- 1 adet yumurta (beyazı içine sarısı üzerine sürülecek)
- 2 paket yoğurt yoğurt
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1 buçuk su bardağı yulaf
- 1 ufak beyaz peynir (yuvarlağın dörtte üçü)
- 4 tutam maydonoz
- 2 tatlı kaşığı chia tohumu
- 1 pk kabartma tozu
- Bir tutam tuz
Yulaflı Poğaça Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Yulaf gevreğini ya bu biçimde ya da blenderdan geçirdikten sonra alın.
- Yukarıdaki tüm gereçleri ekleyin.
- En üstüne yumurta sarısını ayırın.Yumurta beyazını koyuyoruz .
- Yoğurt, yulaf ezmesi, peynir, maydanoz ile karıştırın, biraz tuz ekleyin.
- Bir tepsi alın, pişirme kağıdını koyun ve poğaça üzere yuvarlak biçim verin.
- Yumurta sarısını sürün.
- 200 derecede 17-20 dakika fırında bekletin.
Yulaflı Poğaça Tanımı Fotoğraflı Yapılışı