Yumurtanın kabuğunu çöpe atmayı seçim ediyoruz oysa yapılan araştırmalara tarafından yumurta kabuklarının pek fazla faydası var Business Insider Avustralia'da yayınlanan bir video yumurta kabuğu yemenin faydalarını ve yumurta kabuklarını nasıl tüketmemiz gerektiğini gösteriyoryumurtakabugununfaydalari5c43e238b17cfjpegalt Yumurta kabuğunun faydalarıBir adet yumurtanın kabuğu 2 gram kalsiyum içeriyor Bu jurnal öğüt edilen miktarın 2 ila 4 katıyumurtakabugununfaydalari5c43e239738b7jpegalt Yumurta kabuğunun faydalarıAncak ham yumurta kabuğu yememelisinizİlk olarak potansiyel bakterileri öldürmek için yumurta kabuklarını kaynatınyumurtakabugununfaydalari5c43e2397eb53jpegalt Yumurta kabuğunun faydalarıSüzdükten sonra fırın tepsisine alınyumurtakabugununfaydalari5c43e23991c9fjpegalt Yumurta kabuğunun faydaları200 derecelik fırında 1015 dakika pişirinyumurtakabugununfaydalari5c43e2399d5a8jpegalt Yumurta kabuğunun faydalarıToz haline gelene kadar robota çekinyumurtakabugununfaydalari5c43e239a6791jpegalt Yumurta kabuğunun faydalarıYumurta kabuğu tozu kalsiyum bakımından zengindir ve orta ihtiyar kadınlarda ortaya meydana çıkan kemik erimesine yan ağrıyı ve kemik kaybını azalttığı kanıtlanmıştıryumurtakabugununfaydalari5c43e239b991ajpegalt Yumurta kabuğunun faydaları