Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yumurta Kapama

Yumurta Kapama
0
74

yasuo

FD Üye
Katılım
Şub 14, 2021
Mesajlar
21,219
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
37
F-D Coin
80
yumurta-kapama.jpg

Yumurta Kapama Tanımı İçin Gereçler

  • 5 tane yumurta
  • 3 dolu yemek kaşığı tereyağı
  • Tuz
  • Nane
  • Pulbiber
  • Karabiber
  • İsteğe nazaran baharat eklenebilir

Yumurta Kapama Tanımı Yapılışı

  1. Yumurtalar derin su dolu bir kapta kaynamaya başladıktan sonra 10 dakika kaynatılır kabukları soyulur.
  2. Yayvan bir tavaya tereyağı eritilir baharatlar ek edilir.
  3. Sonra yan olarak bıçakla ikiye kestiğimiz yumurtalar kesik tarafı alta gelecek biçimde tavaya dizilir.
  4. Tuz ekilir kaşıkla yağından alınıp üzerine de gezdirilir bir iki dakika ocakta tutulur.
  5. İster tavada ister servis tabağında sıcak olarak sunum yapabilirsiniz afiyet olsun ????
 
858,500Konular
982,380Mesajlar
32,975Kullanıcılar
yazaraliSon üye
Üst Alt