Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yumurta Kapama

Yumurta Kapama
0
68

yasuo

FD Üye
Katılım
Şub 14, 2021
Mesajlar
21,219
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
75
yumurta-kapama-1.jpg

Yumurta Kapama Tanımı İçin Materyaller

  • 3 yumurta
  • 1 yemek kaşığı tereyağ
  • 1 çay kaşığı toz kırmızı biber
  • 1 çay kaşığı nane
  • 1 çay kaşığı pul biber
  • 1 çay kaşığı nane
  • Yarım çay kaşığı tuz

Yumurta Kapama Tanımı Yapılışı

  1. Birinci olarak 3 yumurtayı 10-15 dakika kadar haşlayalım.
  2. Haşlaman yumurtaları ortadan ikiye keselim.
  3. Tavamıza 1 yemek kaşığı tereyağı koyarak eritelim. (bakır tava lezzeti bir öteki oluyor ????☺️)
  4. Eriyen yağımızın üzerine kestiğimiz yumurtaların kesilen yüzleri tavaya bakacak formda yerleştirelim ve baharatları üzerinden gezdirerek ekleyelim.
  5. Kısık ateşte 5 dakika kadar pişirdiğimde baharatlar yağa rengini vermiş yumurtalarımızın alt kısmıda hafifçe kızarmış olacak ????
  6. Yumurtalarımızın üzerine bir kaşık yardımıyla tavadan aldığımız yağı dökersek yumurtalarımız daha renkli, baharatlı ve canlı görünecektir.
  7. 10 dakika kadar kısık ateşte pişirdiğimiz yumurtalarımız yemeye ve servise hazırdır. ????????. Şimdiden afiyet olsun lütfenn ????????.
 
858,499Konular
982,579Mesajlar
30,345Kullanıcılar
mikoSon üye
Üst Alt