Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yumurta Kapama

Yumurta Kapama

elektronikci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,347
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
69

Yumurta Kapama Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet yumurta
  • Yaklaşık 1 su bardağı kaşar peynir
  • 2 yemek kaşığı tereyağ
  • Yarım çay kaşığı pul biber
  • Yarım çay kaşığı karabiber
  • Yarım çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı nane
  • 1-2 kol maydanoz

Yumurta Kapama Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Yumurtaları haşlayalım.
  2. Haşlanan yumurtaları uzunluktan ikiye keselim.
  3. Tavaya tereyağı alıp eritelim.
  4. Üzerine baharatları ekleyip bir iki tıp karıştıralım. Uzun müddet bekletirsek yanar.
  5. Boydan ikiye kestiğimiz yumurtaları sarıları aşağıya bakacak halde tavaya yerleştirelim.
  6. Bir kaşık yardımıyla tavada ki yağdan alıp yumurtaların üzerine dökerek kısık ateşte bir iki dakika pişirelim.
  7. Her yumurtanın üzerine kaşar peyniri rendesi ekleyip tavanın kapağını kapatalım kısık ateşte kaşarlar eriyene kadar kapağı kapalı tutalım.
  8. En son ince kıyılmış maydanozu ekleyip ocağın altını kapatalım. Sıcak servis ediniz.
Yumurta Kapama Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,500Konular
982,397Mesajlar
32,983Kullanıcılar
bkalkan68Son üye
Üst Alt