Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yumurtalı Ekmek (Tost Makinesinde Yağsız Yapabileceğiniz Bir Tarif)

Yumurtalı Ekmek (Tost Makinesinde Yağsız Yapabileceğiniz Bir Tarif)
0
34

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83
yumurtali-ekmek-tost-makinesinde-yagsiz-yapabiliceniz-bir-tarif.jpg

Yumurtalı Ekmek (Tost Makinesinde Yağsız Yapabileceğiniz Bir Tarif) Tarifi İçin Malzemeler

• 7-8 dilim ekmek
  • 2 yumurta
  • Yarım çay bardağı süt
  • Tuz
  • Karabiber
  • Pulbiber

Yumurtalı Ekmek (Tost Makinesinde Yağsız Yapabileceğiniz Bir Tarif) Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. İlk olarak tost makinenizi ısıtın benim makinem 3 kademeliydi ve 3 de pişirdim. Sizde makinenize göre hareket edin uygun bir kaba yumurta, süt tuz ve baharatları ilave edelim güzelce çırpalım.
  2. Ekmek dilimlerinin iki yüzünü de yumurtalı karışıma bulayıp ısınmış tost makinesine dizelim. Kapağını kapatalım (Bastırmayın) kısa sürede kızarmış olacaktır kontrol edin ve kızaranları alın.
  3. Benim makinemin altı daha çabuk pişirdiği için ben ters yüz yaptım makinenize göre hareket edin.
  4. Eşit pişiriyorsa zaten çevirmenize gerek kalmayacaktır yumurtalı ekmeklerimiz hazır. Afiyet olsun ❤️????❤️
Yumurtalı Ekmek (Tost Makinesinde Yağsız Yapabileceğiniz Bir Tarif) Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

858,496Konular
982,363Mesajlar
30,220Kullanıcılar
bulut0910Son üye
Üst Alt