Yumurtalı Ekmek Tanımı İçin Gereçler
- 5 adet yumurta
- 3 yemek kaşığı süt
- 2 çay kaşığı tuz
- 1 adet ekmek dilimlenmiş (1 gün kalmış olunca daha hoş oluyor)
- 1 çay bardağı sıvı yağ
Yumurtalı Ekmek Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Kahvaltı sofralarımızın vazgeçilmezi 7 den 77 ye herkesin sevdiği lezzetimiz.
- Birinci evvel yumurta, süt ve tuzumuzu derin ve geniş bir tabakta bir hoş çırpıyoruz.
- Akabinde dilimlenmiş ekmeklerimizi yumurta sosumuzda bir çatal yardımıyla altını üstünü yumurtalıyoruz.
- Orta ateşte kızdırılmış yağımızda ekmeklerimizi kızartıp servis tabağına alıyoruz.
Yumurtalı Ekmek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.