teknolojiuzmani
FD Üye

Yumurtalı Fasulye Kavurması Tarifi İçin Malzemeler
- Yarım kilo taze fasulye
- Yarısı ham beyaz fasulye
- 2 adet yumurta
- Tuz isteğe göre pul biber karabiber
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- Yarım su bardağı süzme yoğurt
- 1 diş sarımsak
Yumurtalı Fasulye Kavurması Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- İlk önce sarımsaklı yoğurdu 1 çay kaşığı tuzla hazırlayıp kenara alıyoruz.
- Fasulyeyi iyice yumuşayana dek pişiriyoruz.
- Suyunu iyice süzdükten sonra derin bir tavada sıvı yağda kavuruyoruz.
- Üzerine yumurtayı kırıyoruz.
- Tuzunu baharatları ilave edip karıştırıyoruz.
- Servis tabağına fasulyeyi alıyoruz.
- Üzerine önceden hazırladığımız sarımsaklı yoğurdu döküp servis ediyoruz. Afiyet olsun.