Yumurtalı Soğan Kavurması Tanımı İçin Malzemeler
- 2 tane orta uzunluk kuru soğan
- 2-3 yemek kaşığı sıvı yağ
- Yarım yemek kaşığı domates salçası
- Yarım çay kasığı tuz karababiber nane
- 1 adet yumurta
- Dereotu (İsteğe bağlı)
Yumurtalı Soğan Kavurması Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Soğanları kabuklarından çıkartalım. Soğanları yıkayalım, akabinde uzun uzun doğrayalım.
- Tavaya ekleyelim üzerine yağımızıda gezdirelim. Biraz kavurduktan sonra salçayı ekleyip, karıştıralım.
- Biraz daha kavrulduktan sonra tuz, karabiber ve naneyi ekleyip, karıştıralım.
- Yumurtayı ekleyelim, pişince ocağı kapatalım. Servis tabağımıza koyalım üzerine biraz dereotu ekledim. Servise hazır????