Yumurtalı Sucuklu Kaşarlı Simit Tarifi İcin Malzemeler
*1 adet Simit
*10 dilim kadar Sucuk
*1 adet Yumurta
*3 yemek kaşığı kadar rendelenmiş Kaşar Peyniri
*1 yemek kaşığı Tereyağı
Yumurtalı Sucuklu Kaşarlı Simit Tarifi Yapılışı Lezzetli mi lezzetli bir simit yemek istiyorsanız buyrun ;
1
*Simiti ortadan ikiye kesip, sucukları da doğradıktan sonra oncelikle sucuk pişirilerek kenara alınır
*Simitin yarısını başka bir tavaya alıp onceden pişirdiğimiz sucukları simitin uzerine diziyoruz
*Simitin ortasına bir parca terayağı konularak yağ eridikten sonra uzerine biraz da rendelenmiş kaşar ekliyoruz
*Sucukların da uzerine kaşar ekledikten sonra simitin diğer yarısını kapatıp ortasına yumurtamızı kırıyoruz ve uzerine tekrar kaşar serpiyoruz
*Tavanın kapağı kapatılarak yumurtanın pişmesini bekliyoruz
*Simit kontrol edilerek altı yanmasın diye bir parca tereyağı ile simitin kenarlarını yağlıyoruz
*Yumurtayı sıvı sevenler icin kontrol ederek yumurtanın az piştiğini gorunce servis ediyoruz Eğer yumurtam tam pişsin diyorsanız biraz daha pişirebilirsiniz HEPİNİZE AFİYET OLSUN
*1 adet Simit
*10 dilim kadar Sucuk
*1 adet Yumurta
*3 yemek kaşığı kadar rendelenmiş Kaşar Peyniri
*1 yemek kaşığı Tereyağı
Yumurtalı Sucuklu Kaşarlı Simit Tarifi Yapılışı Lezzetli mi lezzetli bir simit yemek istiyorsanız buyrun ;
1
*Simiti ortadan ikiye kesip, sucukları da doğradıktan sonra oncelikle sucuk pişirilerek kenara alınır
*Simitin yarısını başka bir tavaya alıp onceden pişirdiğimiz sucukları simitin uzerine diziyoruz
*Simitin ortasına bir parca terayağı konularak yağ eridikten sonra uzerine biraz da rendelenmiş kaşar ekliyoruz
*Sucukların da uzerine kaşar ekledikten sonra simitin diğer yarısını kapatıp ortasına yumurtamızı kırıyoruz ve uzerine tekrar kaşar serpiyoruz
*Tavanın kapağı kapatılarak yumurtanın pişmesini bekliyoruz
*Simit kontrol edilerek altı yanmasın diye bir parca tereyağı ile simitin kenarlarını yağlıyoruz
*Yumurtayı sıvı sevenler icin kontrol ederek yumurtanın az piştiğini gorunce servis ediyoruz Eğer yumurtam tam pişsin diyorsanız biraz daha pişirebilirsiniz HEPİNİZE AFİYET OLSUN