Yumurtasız Supangle Tanımı İçin Malzemeler
- 1 litre süt
- 1 su bardağı şeker
- 3 yemek kaşığı un
- 3 yemek kaşığı nişasta
- 3 yemek kaşığı kakao
- 100 gram çikolata
- 1 yemek kaşığı tereyağ
- 1 su bardağı su
Yumurtasız Supangle Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- İlk olarak 1 bardak suyu buzluk kısmına koyun beklesin.
- Daha sonra tencereye süt, şeker, un, nişasta, kakaoyu koyun.
- Karıştırın ve ocağa alın.
- Kaynayana kadar karıştırın.
- Pişince ocaktan alıp içerisine tereyağ ve çikolata koyup karıştırın. 10 dk kadar bekleyin.
- Ara orta karıştırın ki kabuk bağlamasın.
- Soğuk suyu üzerine döküp güzelce karıştırın.
- Suyun yeterlice karıştığına emin olun.
- Daha sonra kuplara paylaştırabilirsiniz. Dilediğiniz üzere süsleyebilirsiniz. ????????