Yumurtasız Unsuz Supangle Tanımı İçin Gereçler
- Çikolata kaplı antep fıstıklı lokum
- 1 litre süt
- 1 su bardağı toz şeker
- 5 yemek kaşığı kakao
- 1 yemek kaşığı tereyağı
- Muz ,çilek
- 1 paket vanilin
- 2 yemek kaşığı mısır nişastası
Yumurtasız Unsuz Supangle Tanımı Yapılışı
- Süt kakao ,nişasta ,toz şekeri uygun bir pişirme tenceresine alalım bütün ateşte yoğunlaşana kadar pişirelim.
- Yoğunlaşan muhallebimizin içerisine tereyağı ve vanilini ekleyip bir iki dakika karıştırıp altını kapatalım.
- Cup yahut kaselerin altına muz dilimi ve antep fıstıklı çikolata kaplı lokumu ekleyip sıcak muhallebimizi dökelim.
- Üzerini dilimlenmiş muz ve çilekle süsleyip birinci sıcaklığı çıkan muhallebimizi buzdolabında bekletelim daha sonra servis yapalım.