Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yumuşacık Arnavut Ciğeri (Dışardan Yemeye Son)

Yumuşacık Arnavut Ciğeri (Dışardan Yemeye Son)
0
113

yasuo

FD Üye
Katılım
Şub 14, 2021
Mesajlar
21,219
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
75
yumusacik-arnavut-cigeridisardan-yemeye-sonnnn.jpg

Yumuşacık Arnavut Ciğeri (Dışardan Yemeye Son) Tanımı İçin Materyaller

  • 500 gram ciğer
  • Pul biber
  • Karabiber
  • Tuz
  • 1 çay bardağı un
  • 3 adet patates
Kızartmak İçin
  • Sıvı yağ

Yumuşacık Arnavut Ciğeri (Dışardan Yemeye Son) Tanımı Yapılışı

  1. Patatesleri küp küp doğrayıp hazırlayalım. Ciğerleri küp küp doğrayalım üzerine pulbiberi karabiberi ve tuzu atıp karıştıralım unu bir buzdolabı poşetine koyalım içine ciğeri atıp güzelce çevire çevire una bulayalım.
  2. Sonra tencereye yağ koyup patatesleri kızartmaya başlayalım yeniden farklı bir tencereye 1 su bardağı kadar sıvı yağ koyalım.
  3. Isınan yağın içerisine ciğeri azar azar atıp çevirelim piştiğinden emin olunca yağdan servis tabağına alalım.
  4. Yağda esasen çok çabuk pişiyor çok fazla bekletmeye gerek yok bu süreç ciğer bitene kadar tekrar edelim.
  5. Sonra kızaran patatesleri ve ciğerlerimizi servis tabağına alıp acılı sos soğan salatası ve ayran eşliğinde servis yapıyoruz.
Nitekim harika bir tanım yumuşacık nefisss bir ciğer tanımı denemenizi şiddetle tavsiye ediyorum deneyeceklere şimdiden ???? ☺️.
 
858,489Konular
981,521Mesajlar
29,659Kullanıcılar
Merg6494Son üye
Üst Alt