Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yumuşacık Fırında Tavuk Çöp Şiş

Yumuşacık Fırında Tavuk Çöp Şiş
0
37

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
yumusacik-firinda-tavuk-cop-sis-1.jpg

Yumuşacık Fırında Tavuk Çöp Şiş Tanımı İçin Materyaller

• 2 adet tavuk göğsü
  • 3 adet domates
  • Yeşil biber
  • 4 adet orta uzunluk patates
Marine Etmek İçin
  • 2 yemek kaşığı yoğurt
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • Yemek kaşığı domates salçası
  • Tuz
  • Kekik
  • Pulbiber
  • Fesleğen

Yumuşacık Fırında Tavuk Çöp Şiş Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Birinci olarak tavuk etlerini marine etmek için yoğurdu, salçayı ve baharatları uygun bir kapta karıştıralım. Küp küp doğradığımız etlerini de bu sosa ek ederek güzelce karıştıralım.
  2. Ben daha hoş olsun diye 1gece dolapta beklettim. Yada tavukların üzerini streçleyerek 2-3 saat kadar buzdolabında bekletebilirsiniz.
  3. Marine olan tavuklarımızı çöp şişlere sıra ile domates, tavuk, patateslerimizde küp küp doğrayalım ve yeşil biberden dizelim.
  4. Pişirme kağıdımıza yerleştirdiğimiz tepsimize hazırladığımız çöp şişlerimizi koyalım. 200 derece fırında yaklaşık 30 40dakika pişirelim.
  5. Pişen tavuklarımızın üzeri kızarıncaya kadar fırına verelim. Üzeri kızaran tavuk şişlerimiz servise hazır.
  6. Umarım deneyip beğenir bizlerle paylaşırsınız. Ben yanına pirinç pilavı yaptım. Afiyet olsun????????????????????????????????????????☺☺☺☺????????????

858,476Konular
981,262Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt