Yumuşacık Tavuk Göğsü Kızartması Tanımı İçin Malzemeler
- ️500 gram tavuk göğsü
- ️1 çay bardağı süt (Yaklaşık 180ml)
- ️1 çay bardağı maden suyu
- ️5 yemek kaşığı un
- ️1 adet yumurta
- ️1 tatlı kaşığı tuz ve biraz karabiber
Yumuşacık Tavuk Göğsü Kızartması Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Tavuk göğsünü yıkayıp, 1 cm kalınlığında dilimleyin.
- Bir kaseye süt, maden suyu, un, yumurta, tuz ve karabiberi ekleyip yeterlice karıştırın.
- Tavuk kesimlerini karışıma ekleyin ve 1 saat buzdolabında dinlenmeye bırakın.
- Dinlendikten sonra galeta ununa bulayıp tavada önlü artlı kızartın.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.