Yumuşacık Yağsız Dana Eti Tanımı İçin Materyaller
- 4 modül dana eti
- 2 küçük soğan
- 2-3 diş sarımsak
- Yarım bağ kekik
- Süt
- Karabiber
- Tuz
Yumuşacık Yağsız Dana Eti Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Soğanları halka keselim sarımsakları 2-3e bölelim taze kekikleri doğrayıp kapaklı bir cam kaseye alalım.
- Üzerine etleri koyalım karabiber tuz ve üzerine geçecek kadar süt koyalım.
- Buzdolabında 3-4 saat bekletelim yağsız koymadan ısınmış tavada pişirelim.
- Yanında garnitür olarak ben ince şerit havuç kesip su koyarak pişirdim.
- Daha sonra marinede ki soğan ve sarımsakları tıpkı tavada en son etleri pişirip servis ettim.