Yumuşak Dokusuyla Meyveli Muffin Tanımı İçin Malzemeler
- 2 adet yumurta
- 1 çay bardağı şeker
- 1 çay bardağı süt
- 1 çay bardağı sıvı yağ
- 1 paket kabartma tozu
- 3 çay bardağı un
- Yarım su bardağı kuru meyve
- Dilediğiniz dekor sos
Yumuşak Dokusuyla Meyveli Muffin Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Yumurta ve şekeri köpürene kadar çırpıyoruz. Sıvı gereçlerimizi de ekleyip, karıştırıyoruz.
- Ardından un ve kabartma tozunu ekliyoruz. En son kuru meyvelerimizi de ekleyip karıştırıyoruz.
- Muffin kaplarına bir parmak eksik olacak halde bölüştürdüğümüz keklerimizi 180 derece evvelden ısıtılmış fırında pişiriyoruz.
- Pişen keklerimizi soğumaya alıyoruz.
- Soğuyan keklerimizin üzerine dilediğiniz dekor soslarıyla süsleyip servis ediyoruz. Yumuşadık dokusuyla bu kek tanımımı kesinlikle denemelisiniz ???? şimdiden deneyen herkese afiyet olsun.