Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yunanca Zarflar / 3. Olumsuzluk Zarfları

Yunanca Zarflar / 3. Olumsuzluk Zarfları
0
62

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Yunanca Zarflar 3 Olumsuzluk Zarfları χι Θέλω καφέ, όχι τσάι hayır, yok Kahve istiyorum, çay yok δεν Δεν έχω την διεύθυνσή του (fiili olumsuz yapar) (Onun) adresini bilmiyorum μη (ν) Μη γράφεις (dikte, istekşart kipini ve) Yazma ortacı olumsuz yapar) Της είπα να μην έρθει Ona gelmemesini söyledim Μην έχοντας τίποτα άλλο να κάνω, πήγα στο σινεμά Yapacak diğer bir şey olmadığı için sinemaya gittim Izah Etme: Hâlâ eski Yunancada kullanıldığı gibi kullanılan zarflar id ανέκαθεν Ανέκαθεν πήγαιναν στο νησί oldum olası, önceden beri Oldum muhtemel adaya giderlerdi άνωθεν Οι οδηγίες ήρθαν άνωθεν yukarıdan Açıklamalar yukarıdan geldi εκατέρωθεν Εκατέρωθεν του σχολείου her iki yanda(n) Okulun her iki tarafında επιπλέον Μου αρέσει, επιπλέον είναι πολύ φτηνό ayrıca, ilaveten Hoşuma gidiyor, keza fazla da ucuz Το επιπλέον κόστος είναι μόνο 100 δραχμές Ek ödenti yalnızca 100 drahmi επομένως Δεν διάβασε καθόλου, επομένως δεν πήγε καθόλου καλά sonuç olarak, öyleyse, yani στις εξετάσεις Hiç çalışmadı, neticede sınavları hiç iyi gitmedi κατόπιν Το άκουσα κατόπιν bilahare, sonra Onu bilahare (sonradan) duydum  

858,542Konular
981,896Mesajlar
32,543Kullanıcılar
vixsonSon üye
Üst Alt