Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yüregine selam söyle - Seyduna Türküler

Yüregine selam söyle - Seyduna Türküler
0
45

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Yüregine selamlama söyle Seyduna Türküler seyduna yüreğine selamlama söyle sözleri düşüm sensin ülkemde sen seyduna türküleri yüreğine selamlama söyle sözleri Kirpiklerin Kuş Kanadı Konsa Yürek Dağılır Dudakların Ah Amanın Geldi Ağzım Feryadım Düşüm Sensin Ülkemde Sen Yurtsuz Kalırım Sen Gidersen Yüreğine Selam Söyle Olmasa Gel Vur İstersen Yüreğine Selam Söyle Sonrada Gel Vur İstersen Dağlanır Benim İçin Dağlar Sular Benim İçin Çağlar Bulut Benim İçin Ağlar Yollar Benim İçin Bağlar Rüzgar Benim İçin Ağlar Şiir: Tunay Bozyiğit Dağ Dediki Suya yüreğinden Su Dağıtmak Sırf Bu Yüzden Katılaşır Dağ Yüzü Avuç Içi Katar Islanır Gökyüzü Birde Salkım Saçak Bulutsa Başında Gözyüzü Ozaman Dikkatsizlik Dağılır Gider Sularda Bulamaz Azındaki Çığlığı Deniz Düşü Mavi Kalır Damarlarında Ve Bilirmisin Der Su Hangi Kanar Şehir Bir İhanet Boşluğunda İşte Orada Kalır Kumruların Dem Çekmeye İnsin Ağzın Pınarın Öpüşlerin Çadır Açsın Sol Yanımda Başın Düşüm Sensin Ülkemde Yurtsuz Kalırım Sen Gidersen Yüreğine Selamlama Söyle Sonrada Gel Vur İstersen Dağlanır Benim İçin Dağlar Sular Benim İçin Çağlar Bulut Benim İçin Ağlar Yollar Benim İçin Bağlar Rüzgar Benim İçin Ağlar​  

858,506Konular
983,099Mesajlar
33,116Kullanıcılar
TrsweozZSon üye
Üst Alt