Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2019 yurt başvuruları
2019 yurt başvuru sonuclarını sorgulamak icin aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz İstenilen bilgileri girerek sonucu oğrenin
Yurt Başvuru Sonucları
2010 Yurt başvuruları,
2010 Yurt tatbik Sonuçları
20102019 ÖĞRETİM YILI YURT KULLANIM SONUCU,
Yurt başvuru Sonuçları, 2010 yurt başvurusu,
2019 Yurt başvuru Sonuçları
Yüksek öğretim kurumuna devamlı önlisans, lisans ve yüksek lisans öğrencilerinin başvuruları 26 Temmuz13 Ağustos 2010...
2019 Burs Kredi Netice Sorgulama
Yurtkur Tatbik Sonuçları 2019
2019 KYK Sorgulama
2019 2019 eğitimöğretim yılının üniversiteye bu sene yerleşen ve üniversitelerde halen okumakta olan öğrenciler için Kredi ve Yurtlar Kurumu ’na yurt, kredi ve burs
başvuruları sonuçlarını Buradan TC...
2019 yurt başvuruları ne süre
2019 yurt uygulama sonuçları
2019 yurt başvuru tarihleri
20192019 öğretim döneminde Öğrenci Seçme ve Sıralama Sınavı ’nda bir yükseköğretim programına girmeye adalet şampiyon hazırlık ve birinci derslik öğrencilerinden yurtlarda barınmak, burs, öğrenim ve katkı...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.