Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yurtdışında Üniversite Eğitimi

Yurtdışında Üniversite Eğitimi

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Merhaba Arkadaslar

Bilindigi gibi 01012007 tarihi itibari ile Bulgaristan Avrupa Birligi tam uyesidir ve Bulgaristan Üniversitelerinde okumak icin herhangi bir sinav zorunlulugu bulunmamaktadirTürkiye'de girmek istediginiz bölümü kazamadiginiz diye uzulmenize bu yuzden lüzum değil arkadaslar hedeflerinize buradan devam edebilirsiniz
Bulgaristan Üniversiteleri Avrupa seviyesinde eğitim vermektedir Avrupa Kredi Transfer Sistemi (ECTS) ise öğrenimizin açıklanmış döneminde Avrupa üniversitelerinde de öğrenim görmenize olanak verecektir ve okudugunuz derslerin ve girdiğiniz sınavlarin tamami tanınacaktir

Bulgaristan'da AB kadar eğitime ayrılan yüksek miktarda fonlarin yardımı ile dünya standartlarina ulaşan lisans ve yüksek lisans eğitimi, yurtdısından gelen öğrenciler için çekicilik merkezi haline geldi Avrupa standartlarında olan üniversite eğitimin daha da iyileştirilmesi için hükümet yetkilileri tüm olanakları ile çalışmaktadır İşte bizler de bu hoş gelişmeleri peşine düşüp takip edip Turkiye de 1 700 000 öğrencinin öss sınavına giripte yalnızca eksik sayıda üniversiteye girebilen öğrenci arkadaslarimizi Bulgaristanda okumaya çagırıyoruz
Türkiye deki gibi üniversite sınavının olmadığı bulgaristan da üniversiteye girmek çok daha kolayKazandiginiz bölümde yok istediginiz bölümde okuyunuz Bulgaristan'da ögrencilerin istedikleri bölümleri seçme imkanlari mevcutHerhangi bir sınav sartı(ÖSYM vb) aranmaksızın sadece lisedeli ilgili bölge dersinizin notuyla istediginiz her bölümde okuyabilirsiniz

EurolineTurk Öğrenci Oluşumu olarak Bulgaristanda Üniversite okumak isteyen arkadaslarima sadece tescil esnasında değil de bütün öğrenim süresince muavin olma imkamına sahip olmakla yabancı bir ülkede çekeceğiniz sıkıntıları bizzat burada yaşamış olmanın verdiği tecrube ile başınıza gelecek sıkıntılardan sizi kurtararak ve zorunlu tedbirlerin alımasında sizlere yardımcı olmak amacımız

Amacımız hiç bir şekilde polemik yaratmak yok sorunlara çözüm bulmak olması dileğiyleZaman vakit konu aşağı okulların fiyatları,okullardaki eğitim sistemi,hangi üniversitelerden misal alındıgı ve bulgar makalelerinden eğitim hakkında Türkçe'ye çevrilmiş hallerini yayınlayacam

Saygılarımla
EuroLineTurk
YeniNesiLEğitim *

858,500Konular
982,387Mesajlar
32,979Kullanıcılar
kara kartalSon üye
Üst Alt