Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yusuf Guney Adı Sensin

Yusuf Guney Adı Sensin
0
86

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Yusuf Guney Adı sensin şarkı sozu

Adı Sensin

Geri don desem doner mi?
Affet desem eder mi?
Deli sevdanla savaştım
Seni soluduğum her anda
Cık gel demek biraz gec
Sana onca ettiğimden sonra
Kara gunlerinde senin değerini anladım
Yok
Bu acının tarifi yok
Bilmemki nedir sebebi
Kayboluşumun adı sensin sebebi sensin
Tutukluğumun gucu sensin bedeli sensin
Yaşlı gozlerimle icim yanar
Sevgilim nolur hadi bize gidelim
En sevdiğin filmlerde
Aşkımızı seyredelim korkusuzca
Korkma bu beden sensiz yaşayamaz
Don gel sevgilim
Benimle gecen her gunun
Sonsuza dokuman olsun

Similar threads

Yusuf Guney Adı Sensin Şarkısı Sozleri Yusuf Guney Adı Sensin Şarkısının Sozu Geri don desem doner mi? Affet desem eder mi? Deli sevdanla savaştım Seni soluduğum her anda Cık gel demek biraz gec Sana onca ettiğimden sonra Kara gunlerinde senin değerini anladım Yok Bu acının...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Rafet El Roman ile birlikte Aşkı Virane şarkısını seslendiren Yusuf Guney bir album cıkarttıBu albumun tanıtımını Burada yapmıştımBen albumu dinledim ve cok beğendimŞimdi de sizlerle şarkı sozlerini paylaşıyorumimagesyusufguneybirsevdamasalisarkisozleri5adaef4254774gif Heder Oldum Aşkına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
en guzel aşk şarkıları en guzel turkce aşk şarkı sozleri turkce aşk şarkıları En guzel aşk şarkılarının sozlerini bu başlık altında paylaşacağımSiz de kendi beğendiniz şarkıların sozlerini bu başlık altına ekleyebilirsinizimagesenguzelturkceasksarkilari5adae0c9e3ec3gif Mustafa Ceceli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Ruhundayım Sonu belli olmayan yollardayım Ellerinde kalan bir tek aşkım Olmuyor sevgilim sensiz olmuyor Yaşamayı unuttum bu kalp artık atmıyor Bu son veda bu son ayrılık Dayanamam tek başıma Sen ağlama ne olur yazık Gozyaşlarına Nerde olursan ol senin yanındayım Boşuna arama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
167
Durulmalı Issız sokaklarında yururken bir şehir, Ne kadar tanıdıksa o kadar boş gelir Gorduğun butun yuzler birbirine benzer, Gun gecer yaraları silerse zaman siler Issız sokaklarında yururken bir şehir, Ne kadar tanıdıksa o kadar dar gelir bu şehirde daha durmak sanki akıla zarar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
858,497Konular
982,558Mesajlar
30,298Kullanıcılar
Üst Alt