Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yusuf Güney - Bir sevda masalı

Yusuf Güney - Bir sevda masalı
0
72

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Yusuf Güney Bir sevda masalı Sevgilim yanlızlık kor bana Gördüğüm bütün düşlerimde Nefes alıp veren her günümde Aşkını solundum yalnızca Ama mahrum gülüm seni gördüğüm o yerde Daha zormuş gülüm sensizliği seçince Bilemezsin ne hal kaldı nede bi derman Sonu yoktu sevgimizin anlamıştım Ta en başından Bir sevda masalında Ufacık bir dünyada Sarılıp kollarında Ben uyumayı özledim Bir deli çığ düşsede Yüreğinin en derinine Sakın korkma aşkım Bu benden bir hediye Sana Sevgilim yanlızlık kor bana Gördüğüm tüm düşlerimde Nefes alıp veren her günümde Aşkını solundum yalnızca Lakin mahrum gülüm seni gördüğüm o yerde Daha zormuş gülüm sensizliği seçince Bilemezsin ne hal kaldı nede bi derman Sonu yoktu sevgimizin anlamıştım Ta en başından Bir sevda masalında Küçücük bir dünyada Sarılıp kollarında Ben uyumayı özledim Bir deli çığ düşsede Yüreğinin en derinine Sakın korkma aşkım Bu benden bir hediye Bir sevda masalında Minicik bir dünyada Sarılıp kollarında Ben uyumayı özledim Bir deli çığ düşsede Yüreğinin en derinine Sakın korkma aşkım Bu benden bir armağan Sana  

858,505Konular
982,813Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt