Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yusuf Güney - Sensin Gecem Gündüzüm Yarınım

Yusuf Güney - Sensin Gecem Gündüzüm Yarınım
0
60

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Yusuf Güney Sensin Gecem Gündüzüm Yarınım sensin gecem gunduzum yarinim aklimi bastan alanim seviyorum değil yalanim yerin muhakkak hayatimsin ant ettik seninle biz bu aska ağırbaşlı beni birakma bir basima yemin ettik seninle biz bu aska sakin beni birakma bir basima sana olan sevgim yalinda dalar kalir inan karinca sevecegim seni bor omur baştan başa sensin gecem gunduzum yarinim aklimi bastan alanim seviyorum değil yalanim yerin belli hayatimsin sen benim gozyasim akiyorsun gozumden kalp atisimsin yar atamam oysa icimden her gece duamdasin diliyorum seni Rabbimden gel sensizlik olummus birtanem sensin gecem gunduzum yarinim aklimi bastan alanim seviyorum yok yalanim yerin belirlenmiş hayatimsin siir hasret dolu gecelerde delice ozledigim sensin her darda kalisimda icime nefes diye cektigim sensin kap karanlik dunyami aydindalatan tek gunessin ben seni olumune sevdim ecelimde mahserimde sensin gecem gunduzum yarinim aklimi bastan alanim seviyorum değil yalanim yerin belirli hayatimsin  

Similar threads

Yusuf Güney Sensiz Olmuyor Yorgunum bitkinim yol almaktan sevgilim Bu birincil gecem sensiz geçen hasretinle bak sensizim Düşümdeki defalarca gördüğüm tatlı kabusum ol yeniden Dön bundan böyle Sensizim bebeğim seni seviyorum herşeyim Yorgunum bitkinim yol almaktan sevgilim Bu ilk gecem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Sms Sözleri (Hoş 1 Kayıtlar) birgun Hayatin Butun Guzelliklerinden Vazgecip,olume Gürültüsüz Sedasiz Gitmek Istersen,yanima Gelki Sana Sensiz Yasamanin,sensiz Olmanin Olum Oldugunu Gostereyim Suru Kalabaligindan, Bir Kartalin Yalnizligidir Benimkisiyagmur Sonrasi Gozyasi Gibi Cig Tanesinin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
istek mesajları istek sözleri mevlana istek sözleri mesajları facebook facebook ufak iskender Suyun Kaynak Oldugu, Agac Kokunun Saldigi, Esin Dostun Gittigi, Yolun Ayrildigi Gidenin Donmedigi, Carenin Olmadigi Yerde Bekliyorum Seni Gitme Bir Adim Oteye Gulum Bir Adimda Gurbet Olur, Gitme...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Sevgiliye Söylenecek İyi Geceler Sözleri sevgiliye iyi geceler mesajları sevgiliye iyi geceler sözleri sevgiliye iyi geceler sözleri İster msn iletinizde , ister faceinizde, ya da yatmadan evvel sevdiğinize mesaj atın, ona en hoş, en romantik şekilde iyi geceler dileyin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
En Hoş Manalı Arzu Sözleri 2019 kısa istek sözleri, en hoş istek sözleri, özlem sözleri 2019 Özlediğiniz sevdiğiniz kişiye olan özleminizi en anlamlı sözlerden oluşan romantik cümlelerle iletmek ve bunu paylaşmak istiyorsanız sizler için yepyeni arzu, hasret sözlerini paylaşıyoruz 36589...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
858,505Konular
982,805Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt