Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yuvarlak yuzler icin hangi sac bicimi uygun olur?

0
133

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0

Yuvarlak yuz, uzunlu kısalı bir sac modeli ile harika gorunebilir

Cenenizin biraz altında biten bir sac modeli de yuvarlak yuzlere yakışır Onden uzun, ense tarafına doğru kısalan bir model olmalı Bu model yuz hatlarınızı dengeler

Pixie diye tabir edilen kısa sac modeli, yuvarlak yuz tipine sahip olanların elmacık kemiklerini ve gozlerini vurgulamaya yardımcı olur

Eğer uzun bir sacınız varsa, yuvarlak yuzler icin en etkili ve kestirme yol at kuyruğu modelidir

Similar threads

Dairesel yüzler için hangi saç biçimi yerinde olur? Dairesel yüz, uzunlu kısalı bir saç modeli ile harika görünebilir Çenenizin biraz altında biten bir saç modeli de dairesel yüzlere uygu Önden uzun, ense tarafına doğru kısalan bir model olmalı Bu model yüz hatlarınızı dengeler Pixie...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Dairesel yüze saç modelleri dairesel yüz için saç kesimi dairesel yüzler için saç modelleri Benim gibi dairesel bir yüz hatlarına sahip olan Melek'lerimiz ve saç modelini değiştirmek isteyen üyelerimiz için, yuvarlak yüze yakışan saç modelleri önerilerinde bulunuyorum bu sayfamızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Hangi yuz şekline hangi sac modeli yakışır? Kadınlar kendilerini iyi hissetmek adına bircok işlemden gecirirler kendilerini, bu bakımdan ilk soluklarında sac değiştirmekten başlarlar Cunku kadınlar oncelik olarak saclarına onem verirler Bu bakımdan kuafor koltuğuna oturdukları zaman...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Sac Guzelliği İcin Tiyolar Sac guzelliği icin bakım onerileri Guzel Saclar İcin Oneriler imagessacguzelliginizicinoneriler5ad4c4e1c6d7f Saclarımızın modeli konusunda hepimiz zaman zaman kararsız kalmışızdır Acaba uzatsam mı, kısa bir model mi tercih etsem? Kıvırcık sac bana yakışır mı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
858,474Konular
981,227Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt