Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yuvarlak yüzlere allık uygulaması

Yuvarlak yüzlere allık uygulaması
0
61

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Yuvarlak yüzlere allık uygulaması Benim yüzüm de dairesel ve bu işe yarıcak gibi ben de denicem inşallah bayanlaryuvarlakyuzlereallikuygulamasi5c4eda7d04f50gifalt :dil: :dil: :dil: 1548671606 1548671606 yuvarlakyuzlereallikuygulamasi5c4eda7d1844fyuvarlakyuzlereallikuygulamasi5c4eda7d1844f yuvarlakyuzlereallikuygulamasi5c4eda7d1844f Yuvarlak bir yüze sahipseniz,büyük ihtimalle makyajdan en büyük beklentiniz yüzünüzün olduğundan daha ince görünmesini sağlamaktır Makyaj esnasında gölgeler yaratarak yüz şeklinizi olduğundan daha ince uygulamak, olmadığını sandığınız elmacık kemiklerinizi belirginleştirmek elinizde, lakin bunun için allığınızı dürüst uygulamayı öğrenmelisiniz​ İşte size yol gösterecek birkaç minik anahtar sözcük; Yuvarlak bir yüze sahipseniz,büyük ihtimalle makyajdan en büyük beklentiniz yüzünüzün olduğundan daha ince görünmesini sağlamaktır Makyaj sırasında gölgeler yaratarak yüz şeklinizi olduğundan daha ince uygulamak, olmadığını sandığınız elmacık kemiklerinizi belirginleştirmek elinizde, fakat bunun için allığınızı doğru uygulamayı öğrenmelisiniz İşte size yol gösterecek birkaç minik anahtar sözcük; ) Öncelikle allık fırçanız yelpaze formunda olmalı Çünkü bu stil fırçalarla, sıcacık bir yüzde dürüst kullanım yapma şansınız yüksektir 2) Allığı aklınızda bir boomerang şekli yaratın, (bir ucu kısa V harfi de diyebiliriz) Allığı yanaklarınıza bu şekli düşünerek uygulayın ) Açıklama Yapmak icabında; fırçayı başlangıçta yanak elmasının(güldüğümüz aman şişen alan) tam üstüne sürüp,kaşın bitim yerine kadar yayacaksınız 4) Allığı yayarken dikkat edin! Ne kaşlarınızı geçmeli ne de elmacık kemiklerinizin tam altına taşmalı ( Bu şekilde bütün yanağınız boyanmış olur, boya küpüne batmış izlenimi yaratır) 5) Yanaklarınızı renklendirdikten daha sonra şakakların üst kısmı ve çeneye fırçada kalan allığı dokundurun, bu yüzün genelinde bir renk uyumu sağlayacaktır id  

858,505Konular
982,722Mesajlar
33,057Kullanıcılar
yaramaz61Son üye
Üst Alt