yüzünüz asık giriniz ÖLE SEVEK ÖLE SEVEK OYSA,GARA SEVDA OLAHARAPLARA BENZİYEH,GAPGARA OLAH,GARA SEVDA NEYSE ONİ YASİYAHKEDİYİ GUDİYİ SEN DİE SEVİİM,SENDE HOROZU GUDİYİ BEN DİE SEVSEMBOLİK AŞHK NEYSE ONİ YAŞİYAHGEL ELELE TUTUŞUP KENDİMİZİ ELEKTİRİYE VEREH,ZANGIR ZANGIR TİTRİYEK,OLMİEK,ELEKTRONİK AŞHK NEYSE ONI YAŞİYAH *BEKAR IMAM KÖYDE AŞIK OLDUĞU KIZI İSTETMİŞ FAKAT VERMEMİŞLER NAMAZ VAKTİ GELİNCE MİKROFONASIRADAKİ EZANI SEVİPTE KAVUŞAMAYANLAR İÇİN OKUYORUMDEMİŞ *BIR GORSEN SANA OLAN SEVGIMI, KARSISINDA DIZ COKER MERHAMET DILERSIN LAKIN ASKIM SANA BAKACAK DEK KUCULMEDI SEN BIR TERZININ KIZI BEN SE BIR FABRIKATORUN OGLUYUM BIRLESMEMIZ IMKANSIZ *cok yaratıcıyımdır garip sorun yaratırım *bi HRANT dink öldü HEPİMİZ ERMENİ OLDUK BAK ŞU İŞE) HA AMAN BİRDE BÜLENT ERSOY ÖLÜRSE ABÖVV YANDIK WALLA ALLAH BÜLENT ERSOYA UZUN ÖMÜR VERSİN YARABBİ (AMİN) *ayaklarım okula gidick dek enayi ise ellerimde kopya çekicek dek asildirr!!!!!! *diş görünüşe tartma vermem rontgen flmi çekipte gelin *fazla tatlısın ama REJİMDEYİM *yanlızlığın ne demek olduğunu bilirmisinsensiz yaşamağın ne demek olduğunu bilirmisingeçen günlerin fiilen benim için geçmeyen günlerin ne çağırmak olduğunu bilirmisinBilmezsin O ZAMAN POZITIF KONUŞMADA İŞİNE BAK **ILK GÖRÜŞTE AŞKI ANLIYORUMDA,ÖMÜR BOYU BİRİNİN SURATINA BAKAN İKİ BIREY ARASINDA 'AŞK' MUCİZEDEN BİŞEY OLAMAZ *Kardan adam olur senden adam olmaz senı sensızde yasaya biliyorum en azından kafamı dinliyorum *sen güzel bir yagmurun arkasından toprak kokusunun kapladıgı günahsız bır cıcegın yaprakları aralarında gorunen bır sumuklu boceksınyuzunuzasikgiriniz5c5645606887bgifalt hahaha hahaha hahahahahahhhah *Saçımı süpürge yaptım elektrik süpürgesi çıktı, beni terketti **üç tane çılgın çılgın tımarhaneden kçar aylak aylak gezinirler ve polisler aramya başlarlar polisleri gören deliler saklanacak yer ararlar bir tanesinin aklına bir düşünce gelir cebinden bir iğne çıkarır arkasına saklanırlar polisler yakalayıp arabaya bindirirler biri derki bizi acaba nerden gördü ötekide derki bizi iğne deliginden ğörmüştür derler *BULAMAZSIN ARIYORSAN SOĞUK SU İÇ YANIYORSAN DURMA AVCUNU YALA HALA SENİ SEVDİĞİMİ SANIYORSAN **Dün seni fazla bekledik gelseydin toplu fotoğraf çektirecektik Sen gelmeyince topsuz çektirmek zorunda kaldik(yuzunuzasikgiriniz5c5645606c2c3alt