Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Zayıflatan Çay 4 Kilo Garanti

Zayıflatan Çay 4 Kilo Garanti
0
119

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Zayıflatan Çay 4 Kilo Garanti Tarifi İçin Malzemeler

*1 tatlı kaşığı Funda yaprağı
*1 tatlı kaşığı Biberiye
*1 tatlı kaşığı Yeşil çay
*1 tatlı kaşığı Mate yaprağı
*1 tatlı kaşığı Kekik

Zayıflatan Çay 4 Kilo Garanti Tarifi Yapılışı Ben aktarda 20 liralık karışık hepsinden, 100 gr yaptırdım baya var içiyorum kilo verdim sizinle de paylaşmak istiyorum lavaboya çok çıkarıyor artı iştahı kapatıyor
Şimdi nasıl yapacağız ona gelelim
1 litre*kaynar suyun içine koyduktan sonra 20 dakika demlendirin ve için Hazırladığınız çayı ister sıcak olarak ister soğuk olarak, isteğinize göre içine biraz limon sıkarak tatlandırarak içebilirsiniz 3 gün içinde kilo farkını ve etkisini hemen göreceksiniz

Similar threads

15 Günde 5 Kilo Zayıflatan Soda Limon Çayı Tarifi İçin Malzemeler *Yarım litre kaynar su *2 tatlı kaşığı yeşil çay *Yarım limon *1 şişe maden suyu 15 Günde 5 Kilo Zayıflatan Soda Limon Çayı Tarifi Yapılışı Yarım litre kaynar suya 2 tatlı kaşığı yeşil çay atıp 10 dakika kadar demlenmesini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
Zayıflatan İksir (Ayda 12 Kilo) Tarifi İçin Malzemeler *2 Adet Yeşil Elma *1 Adet Limon *2 Adet Çubuk Tarçın *4 Adet Tane Karanfil *1 Ç Kaşığı Karabiber *3 Litre Su Zayıflatan İksir (Ayda 12 Kilo) Tarifi Yapılışı Yeşil elmayı ve limonu soymadan 5, 6’şar parça olacak şekilde doğruyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Zayıflatan İksir (Haftada 4 Kilo) Tarifi İçin Malzemeler *250 ml su *1 tatlı kaşığı toz tarçın Zayıflatan İksir (Haftada 4 Kilo) Tarifi Yapılışı Cezveye suyu ve toz tarçını koyup kaynatıyoruz, kaynadıktan sonra ağzı yakmayacak sıcaklığa geldiğinde içiyoruz Sabah aç karına akşam yatmadan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
Hızla Zayıflatan Yeşil Elmalı Yeşil Çay Tarifi İçin Malzemeler *1 yeşil çay ( sallama yoksa bir yemek kaşığı) *1 yeşil elma *Yarım limon *45 yaprak nane *1 su bardağı su Hızla Zayıflatan Yeşil Elmalı Yeşil Çay Tarifi Yapılışı Yeşil çayı beş dakika kadar sıcak su ile demliyoruz Bizde bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Zayıflatan Diyet Salata Tarifi İçin Malzemeler *1 salatalık *4 çeri domates *1 ton balık *Konserve mısır *13 mor lahana *Yarım demet roka *Yarım demet maydanoz *2 yaprak marul Sos için ; *3 yemek kaşığı elma sirkesi *2 limon suyu *1 çay kaşığı tuz Zayıflatan Diyet Salata Tarifi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
858,476Konular
981,279Mesajlar
29,555Kullanıcılar
Üst Alt