Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Zeki Arslantürk Kimdir, Hayatı

Zeki Arslantürk Kimdir, Hayatı
0
224

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Zeki Arslantürk,
Akıllı Arslantürk Kimdir,
Zeki Arslantürk Hayatı,
Akıllı Arslantürk Hakkında Veri

Zeki Arslantürk Biyografi; Akıllı Arslantürk 1950 yılında Trabzon Of ilçesinde doğdu İmamHatip Okulunu bitirdi 1969'da Eyüp Lisesi, ayrım derslarini vererek bitirdi 1974'te İÜ Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümünden mezun oldu İmamHatip Okulu diploması ile de İstanbul İslam Enstitüsüne kayıt yaptırdı ve iki okulu benzer anda bitirdi Atatürk Ünüversitesi İşletme Fakültesine tezgâhtar oldu Atatürk Üniversitesi İşletme Fakültesinde 1979 yılında Türk Sosyolojisinde Nâima'nın Yeri ve Osmanlı Devleti'nin Çökme Sebepleri adlı doktora tezini tamamladı Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü'nde öğretim üyeliği ve Bolu Iş Yüksekokulunda müdürlük yaptı 1993 yılında doçent oldu 1995'te Bolu İzzet Baysal Üniversitesi Düzce Meslek Yüksekokulunda öğretim üyesi iken, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesine naklen atandı 1999'da profesörlüğe yükseltildi

Akıllı Arslantürk Kitapları

Sosyoloji Kavramlar Kurumlar Süreçler Teoriler, Tayfun Amman ile birlikte, Çamlıca Yayınları, ISBN 9758646028
Naima'ya Kadar XVII Yüzyıl Osmanlı Toplum Yapısı, Ayışığı Kitapları, 1997 *

Similar threads

Akıllı Ertugay ne iş yapar,Akıllı Ertugay Kimdir,Zeki Ertugay Hayatı ,Zeki Ertugay biyografisi,Zeki Ertugay hakkında data Zeki Ertugay Kimdir, Hayatı Akıllı Ertugay, 21 Aralık 1947'de Erzurum Aşkale'de doğdu Babasının adı Necmettin, annesinin adı Canpaşa'dır Ziraat Yüksek Mühendisi ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
226
Zeki Gürel hayatı,Zeki Gürel ne meslek yapar,Akıllı Gürel hakkında veri,Zeki Gürel biyografi,Zeki Gürel eserleriZeki Gürel eserleri Zeki Gürel Kimdir, Hayatı YARD DOÇ DR AKILLI GÜREL 1956 yılında Kayseri'ye yan Pınarbaşı ilçesinin Büyük Potuklu köyünde doğdu İlkokulu köyünde okuduktan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
192
Yümni Sezen Kimdir, Hayatı Yümni Sezen Kimdir, Biyografisi Yümni Sezen Kimdir, Yümni Sezen (d 1938, Birecik), din sosyoloğu, akademisyen Doğduğu şehir halkı olan Birecik ’te birincil ve ortaokul öğrenimini yaptıktan daha sonra 1957 ’de Gaziantep Lisesini bitirdi 1961 ’de Ankara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Yakup Çiçek , Yakup Çiçek kimdir, Yakup Çiçek kimdir hayatı, Yakup Çiçek hakkında veri ProfDr Yakup ÇİÇEK Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tefsir Anabilim Dalı Öğretim Üyesi 1950 Yılında Trabzon Maçkada doğdu 1971 Yılında Samsun İmamHatip Okulundan, 1975de İstanbul Yüksek İslam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
189
Mehmet Naci Bostancı Biyografisi, Mehmet Naci Bostancı Hakkında Data Mehmet Naci Bostancı Kimdir M Naci Bostancı 2 Ağustos 1957 Yılında Amasya'da doğruYazar ve araştırmacıdır Bütün adı Mehmet Naci Bostancı'dır Amasya'da ilkokula başladı, birincil ve orta okulu Suluova'da tamamladı Rize...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
858,512Konular
980,931Mesajlar
30,759Kullanıcılar
ela7388eSon üye
Üst Alt