Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Zeki Ertugay Kimdir, Hayatı

0
221

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Akıllı Ertugay ne iş yapar,Akıllı Ertugay Kimdir,Zeki Ertugay Hayatı ,Zeki Ertugay biyografisi,Zeki Ertugay hakkında data

Akıllı Ertugay, 21 Aralık 1947'de Erzurum Aşkale'de doğdu Babasının adı Necmettin, annesinin adı Canpaşa'dır Ziraat Yüksek Mühendisi ve Öğretim Üyesi; Ankara Yüksek Hoca Okulu'nu ve Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi'ni bitirdi

Doktorasını Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü'nde tamamladı ABD Kansas Eyalet Üniversitesi'nde ziyaretçi öğretim üyesi olarak bulundu ve çeşitli incelemeler yaptı Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi'nde Öğretim Üyesi olarak ders verdi

1986'da doçent, 1991'de profesör oldu Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı ve Rektör Yardımcısı olarak tahsis yaptı Yurtiçi ve açık havada yayınlanmış altmışın üzerinde bilimsel makalesinin yanına dört ders kitabı basıldı

20, 21 Dönem Erzurum Milletvekili TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanlığı yaptı Parlamentolar Arası Birlik Türk Grubu Üyeliği ve NATO Parlamenter Asamblesi Üyeliği görevlerinde bulundu

23 Dönem'de (APA) Türk Grubu Üyesi oldu İngilizce bilen Ertugay, evli ve 3 çocuk babasıdır *

Similar threads

Zeki Arslantürk, Akıllı Arslantürk Kimdir, Zeki Arslantürk Hayatı, Akıllı Arslantürk Hakkında Veri Zeki Arslantürk Biyografi; Akıllı Arslantürk 1950 yılında Trabzon Of ilçesinde doğdu İmamHatip Okulunu bitirdi 1969'da Eyüp Lisesi, ayrım derslarini vererek bitirdi 1974'te İÜ Edebiyat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
219
Zeki Gürel hayatı,Zeki Gürel ne meslek yapar,Akıllı Gürel hakkında veri,Zeki Gürel biyografi,Zeki Gürel eserleriZeki Gürel eserleri Zeki Gürel Kimdir, Hayatı YARD DOÇ DR AKILLI GÜREL 1956 yılında Kayseri'ye yan Pınarbaşı ilçesinin Büyük Potuklu köyünde doğdu İlkokulu köyünde okuduktan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
187
Akıllı Ergezen Hayatı Zeki Ergezen Biyografisi Zeki Ergezen ne bakanı Zeki Ergezen hakkında Data Akıllı Ergezen Akıllı Ergezen, 2 Aralık 1949'da Bitlis Ahlat'ta doğdu Babasının adı Müslüm, annesinin adı Cemile'dir Mimar; Ankara Devlet Mühendislik ve Mimarlık Akademisi Mimarlık Bölümü'nü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
187
İbrahim Yiğit, İbrahim Yiğit kim, İbrahim Yiğit hakkında veri, İbrahim Yiğit yaşam öyküsü İbrahim Yiğit, 8 Aralık 1947'de Erzincan Kamarık'ta doğdu Babasının adı İsmail, annesinin adı Hatice'dir Ziraat Yüksek Mühendisi ve Öğretim Görevlisi; Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi'ni bitirdi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
161
Alim Işık milletvekili Alim Işık biyografisi Alim ışık hayatı Alim ışık kim mhp Alim Işık, 3 Şubat 1959'da Kütahya Simav'da doğdu Babasının adı Ali, annesinin adı Meryem'dir Öğretim Üyesi; Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Makineleri Bölümü'nü birincilikle bitirdi Yüksek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
229
858,508Konular
982,843Mesajlar
30,632Kullanıcılar
ogubabaaSon üye
Üst Alt