Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Zeki Muren Huysuz Ve Tatlı Kadın Şarkı Sozu

Zeki Muren Huysuz Ve Tatlı Kadın Şarkı Sozu
0
174

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Zeki Muren Huysuz ve Tatlı Kadın sozleri
Huysuz ve Tatlı kadın şarkısı sozleri

şarkılar seni soyler
dillerde nağme adın

aşk gibi, sevda gibi
huysuz ve tatlı kadın

en guzel gunlerini
demek bensiz yaşadın

şarkılar seni soyler
dillerde nağme adın

aşk gibi, sevda gibi
huysuz ve tatlı kadın

en guzel gunlerini
demek bensiz yaşadın

Similar threads

Şarkılar Seni Soyler Şarkısının Sozleri Şarkılar Seni Soyler Şarkılar seni soyler Dillerde nağme adın Aşk gibi, sevda gibi Huysuz ve tatlı kadın En guzel gunlerini Demek bensiz yaşadın
Cevaplar
0
Görüntüleme
202
Zeki Muren Ben Seni Unutmak İcin Sevmedim Şarkısının Sozleri Ben Seni Unutmak İcin Sevmedim Şarkı sozu Zeki Muren Zeki Muren Ben Seni Unutmak İcin Sevmedim şarkı sozu Ben Seni Unutmak İcin Sevmedim Ben seni unutmak icin sevmedim Gulmen ayrılık demekmiş, bilmedim Bekledim sabah akşam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Zeki Muren Şimdi Uzaklardasın Şarkı Sozleri Zeki Muren Şimdi Uzaklardasın Şarkısının Sozleri Şimdi Uzaklardasın Şarkı Sozu Zeki Muren Şimdi Uzaklardasın Şarkı Sozu Şimdi uzaklardasin Gonul hicranla doldu Şimdi uzaklardasin Gonul hicranla doldu Hic ayrilamam derken Kavusmak hayal...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
Zeki Muren Bulamazsın Şarkısının Sozleri Bulamassın Şarkı Sozu Zeki Muren Zeki Muren Bulamazsın Sozleri Zeki Muren Bulamazsın Şarkı Sozu Ellere kanıpta gitme sevgilim, Hayat bu gun gelir harcarlar seni Bir de saclarına karlar yağınca, Eskimiz şal gibi atarlar seni Eğer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Zeki Muren Kollarında Oleyim Şarkısı sozu Kollarında Oleyim Şarkı Sozu Zeki Muren Zeki Muren Kollarında Oleyim Şarkı sozleri Zeki murenin Guzel şarkılarından birtanesi Kollarında Oleyim Larkı sozu Ne olur kimseye bakma Gizli sırlarımı sakla Beni hasretle kucakla Başka birşey istemem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
199
858,506Konular
983,038Mesajlar
33,108Kullanıcılar
nikosa123Son üye
Üst Alt