Zerdeçallı Fesleğenli Makarna Tanımı İçin Materyaller
- Sıcak su
- Yarım paket makarna (Barilla gnocchetti deniz kabuğu makarnası kullandım)
- 1 çay kaşığı zerdeçal
- Tuz
- 1 yemek kaşığı fesleğen sosu
- 1 yemek kaşığı tereyağı
- 4 yemek kaşığı krema
Zerdeçallı Fesleğenli Makarna Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Tencereye sıcak suyu alalım 1 çay kaşığı zerdeçal ekleyelim karıştıralım.
- Makarnamızı ekleyelim tuzumuzu ek edelim ve haşlanmasını bekleyelim.
- Tavaya tereyağını alın eritin.
- Krema ekleyin.
- Fesleğen sosunuzu ek edin.
- Üzerine süzdüğünüz makarlarınızı ekleyin karıştırın.Veeeee.???? Afiyet olsunnn????.