Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Zerzevatlı Çoban Kavurma

Zerzevatlı Çoban Kavurma
0
39

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
zerzevatli-coban-kavurma.jpg

Zerzevatlı Çoban Kavurma Tanımı İçin Materyaller


Çoban kavurma için
  • 500 gram dana et
  • Pul biber
  • Karabiber
  • Tuz
  • Yarım yemek kaşığı salça
  • 1 adet kapya biber
  • 1 adet çarliston biber
  • Yağ
Zerzevat için
  • 1 bağ maydanoz
  • 1 adet soğan
  • Yarım yemek kaşığı salça
  • Summak
  • Pul biber
  • Tuz

Zerzevatlı Çoban Kavurma Tanımı Yapılışı

  1. Etin tamamı tencere alınır, sıcak suda 1 saat haşlanır.
  2. Daha sonra çıkan et suyunu buzluğa kaldırabilirsiniz. Biraz yağ konur, soğan ve biberler ile bir arada et kavrulur.
  3. Biberler yumuşayınca salça ek edilir.
  4. O da kavrulduktan sonra bir çay bardağı su eklenerek özleşinceye kadar pişirilir.
  5. Zerzevat gereçleri doğranır.
  6. Salça ve baharatlar eklenir. Güzelce karıştırılır. Servis edilir. Afiyet olsun.
 
858,478Konular
981,307Mesajlar
29,568Kullanıcılar
muratxboz06Son üye
Üst Alt