Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Zeynel Genç Kimdir, Hayatı

0
199

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Zeynel Genç Kimdir?,Zeynel Genç Hayatı,Zeynel Genç Biyografisi,Zeynel Genç Hakkında,
ZRG GRUOP DIŞ TİCAŞ Idare Heyeti Başkanı kimdir

İştirak Alanları : Petrol ve Petrol türevleri,(kimyevi maddeler ) ithalat ve ihracat… Deneyim sahibi olarak bu alanlarda faliyet göstermektedir

İTALYA ENİ Spa ve kardeş kuruluşu AGİP Rafineri ’nin Türkiye Distiribitörlüğü ’nü yürütmektedir

Konu: ZRG GRUOP‘ un petrol ve petrol türevleri(kimyevi maddeler)

Zeynel Genç‘in Vizyonu :
Konusunda bilirkişi dünya çapında bir işyeri olan ENİ Spa‘nın firmamıza bu önemli konuda sağladığı yardım küçümsenemeyecek hatta rakiplerimiz arasında rekabet edilemeyecek boyuttadır Kendi mahsul satış listesi aralarında yer alan mahsul zenginliğini demin ülkemizde firmamıza rakip olan öteki kuruluşların bile rekabet edemeyeceği ZRG yönetim kurulu başkanı Zeynel Genç gururla ifade etmektedir

Üretici firmalarımız ile yaptığımız planlamalar neticesinde hali hazırda sahip olduğumuz piyasa hakimiyetimizi daha artı ürün ile pekinleştirmek istemekteyizPiyasada yer alan mevcut ürünlerin yanı sıra alternatif ürünler ithal etme başarısını da yakalamış bulunmaktayız

Şirketimiz iç piyasada bugüne değin elde ettiği; güvenirlik, herif memnuniyeti,nitelikli ürün satışı ve piyasa koşullarında sunduğu alternatifli fiyat politikasıyla rakip firmalar arasında üst seviyelerde yer alacağını Sayın Zeynel Genç ZRG Gruop AŞ niyet olarak koymuştur

Özel havacılık yasasının çıkması ile birlikte ülkemizde havacılık sektörüne girme kararı alan ZRG GRUOP AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Zeynel Genç ZRG Havacılık AŞ kurup ülkemize özel havacılık ailesine bir Türk firmasınıda katmıştır

Meslek başlangıç olarak ZRG Havayolları eğitimli pilot ve diğer kadroları ile 3 adet Airbus A300 B4 model uçağı ile hizmet vermeyi Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Zeynel Genç Kararlaştırmıştır Avrupa Birliği üyesi olan Fransa‘nın devlet şirketi BULL, server ve yazılım şirketi olan ( NEC İT )‘ ile antlaşma sağlanarak;

Yedi bölgede büro açıp, kendi alanlarında bilirkişi elli karakter kadrosuyla faliyete başlamıştır

Berat Dairesi daha alçak yapısını (yazılım bilgisayar), Milli İstihbarat, Emniyet Genel Müdürlüğü, Milli Eğitim Bakanlığı, Vakıfbank ATM projelilerini faliyete geçirmiştir

Eylül 2004 yılında Milli Eğitim Bakanı Sayın Hüseyin Çelik‘in başlatmış olduğu Eğitime % 100 takviye kampanyasında etkin olarak yer alıp, Sayın Zeynel Genç Kişisel olarak 100000 USD bağış yapmıştır

ZRG GRUOP Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Zeynel Genç 1990 yılllarda 2000 yılların vizyonun enerji olacağını ve yer altı madenlerinin ön plana starejik sektörde çıkacağını tahmin ederek; ülkemizin yer altı kaynaklarının bereketli kullanımını ülke içinde kalıp katma değerinin ulusumuz göre kullanılmasını hedefleyerek ticari faliyetlerden elde ettiği gelirin bir kısmı ile Doğu Anadolu‘ daki yer altı kaynakları sahalarını ruhsatlandırmıştır bununla birlikte ZRG Madencilik AŞ ’ kurarak yatırıma başlangıç kararı almıştır

ZRG Madencilik AŞ şu an rezerv tespiti ve sondaj çalışmaları devam etmektedir

ZRG GRUOP Idare Heyeti Başkanı Sayın Zeynel Genç, 90 yıllarda saptama ettiği yatırım alanı olan enerji sektörünü 2000 yıllarında ZRG ENERJİ‘yi kurarak yatırıma başlama kararı almıştır

Marmara Metal Mamulleri TicAŞ ile ortak ZRG ENERJİ şirketini kurup 2007‘de Van İli Çaldıran İlçesinde Nikel üretimi ve zenginleştirme tesisi düzenlemek için % 50 – % 50 ortaklı şirket faliyete başlamıştır

Eskişehir‘in köklü ailelerinden olan dokuma ve finans sektöründe girişimcilik Yapan Arapoğlu ailesinin bünyesinde bulunan dünyanın 5 büyüklükte entegre tekstil fabrikasının MOrkun Holding‘e 2001 hesaplı kriz sebebiyle satmıştır Sayın Zeynel Genç Orkun Holding bünyesinde bulunan Orkun Dokuma, Farmed DışTic Ltd şirketinin % 50‘sini satın alarak Orkun Holding‘in idareli krizi atlatmasını sağlamıştır 2001 ekonomik krizine rağmen Zeynel Genç‘in girişimçiliğiyle Orkun Dokuma emekçi çıkarmadan faliyetlerine devam etmiştir

2001 yılının sonunda Sayın Zeynel Genç hap ve afiyet sektöründe yatırım yapma kararı alarak Farmed Dış TicLtd % 100 alarak Orkun Tekstil ile ortaklıktan ayrılarak yoluna tek başına devam etmiştir

Dünya vizyonunu danışman ekibiyle takip eden Sayın Zeynel Genç afiyet sektörünün ülkemiz için yatırımı mecburi ve mutlak olarak görüp hap ve afiyet sanayiye Farmed Hap TicAŞ,Farmalife Ilaç Ltd Şti, Salkom İthalat – İhracat TicLtdŞti ve İlaçsan SanTicLtdŞti kurarak ithalat ve yerli üretimde faliyet kararı almıştır

Başta; Arjantin, İspanya, İtalya ’dan distiribitörlükler alarak reçeteli ilaçlarla Türk insanının kullanımına sunmuştur Fransa ve Romanya‘dan fitoterapi ve kozmetik ürünlerinin distibiritörlüğü alarak YVES PONROY ve PROFDRANA ASLAN( Gerovıtal) markalarıyla milli pazarda yer almıştır

Kendi sağlığına özel hassasiyetine özen bildiren Zeynel Genç sıhhat sektörüne İlgisi büyüyerek fitoterepi ve kozmetik markaları medya çalışmaları ile yakından peşine düşüp takip etmiştir

Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Zeynel Genç Ilaç sanayideki ve afiyet sanayideki başarılarını IRAK,SURİYE,RUSYA ülkelerinin Sağlık Bakanlıklarıyla yakın ilişkiler kurarak Türkiye katma layık kazandırma hedefine sağlık durumu sektöründe yakın komşu ülkelere açılarak faliyetlerine başlamıştır

netten seçme parça *