Zeytin Ve Fasulye Piyazlı Palamut Tarifi Resimli
Zeytin Ve Fasulye Piyazlı Palamut Tarifi
Resimli Zeytin Ve Fasulye Piyazlı Palamut Tarifi
Zeytin ve Fasulye Piyazlı Palamut nasıl yapılır, Zeytin ve Fasulye Piyazlı Palamut yemek tarifi
imageszeytinvefasulyepiyazlipalamuttarifiresimli5ad449dedc61b
Zeytin ve Fasulye Piyazlı Palamut
Malzemeler:
4 adet palamut fileto
2 kaşık sıvı yağ
4 adet taze soğan
100 gr taze fasulye
2 adet domates
20 adet siyah zeytin
4 kaşık sızma zeytinyağı
1 tutam redika yaprağı
4 kaşık limon suyu
1 tutam tuz
Hazırlanışı
Palamutların pullarını bir bıcak yardımı ile kazıyıp bol suda temizleyelim Sıvı yağ ile yağlayıp uzerlerine tuz serpiştirelimOnceden, orta derecede kızarttığımız ızgarada ters duz ederek pişirelimPiyazı hazırlamak icin, fasulyeleri suzup bol su ile yıkayıp,haşlayalım Taze soğanları halkalar, domatesleri ise cekirdeklerini cıkarıp minik kupler halinde doğrayalım Haşlanmış fasulyelere bu doğradığımız malzemeleri ilave edelim ve icine bir miktar limon kabuğu rendesi ekleyelimRadika yaprakları uzerine piyazı ve ızgara balığı bir kombinasyon halinde servis edelim
Zeytin Ve Fasulye Piyazlı Palamut Tarifi
Resimli Zeytin Ve Fasulye Piyazlı Palamut Tarifi
Zeytin ve Fasulye Piyazlı Palamut nasıl yapılır, Zeytin ve Fasulye Piyazlı Palamut yemek tarifi
imageszeytinvefasulyepiyazlipalamuttarifiresimli5ad449dedc61b
Zeytin ve Fasulye Piyazlı Palamut
Malzemeler:
4 adet palamut fileto
2 kaşık sıvı yağ
4 adet taze soğan
100 gr taze fasulye
2 adet domates
20 adet siyah zeytin
4 kaşık sızma zeytinyağı
1 tutam redika yaprağı
4 kaşık limon suyu
1 tutam tuz
Hazırlanışı
Palamutların pullarını bir bıcak yardımı ile kazıyıp bol suda temizleyelim Sıvı yağ ile yağlayıp uzerlerine tuz serpiştirelimOnceden, orta derecede kızarttığımız ızgarada ters duz ederek pişirelimPiyazı hazırlamak icin, fasulyeleri suzup bol su ile yıkayıp,haşlayalım Taze soğanları halkalar, domatesleri ise cekirdeklerini cıkarıp minik kupler halinde doğrayalım Haşlanmış fasulyelere bu doğradığımız malzemeleri ilave edelim ve icine bir miktar limon kabuğu rendesi ekleyelimRadika yaprakları uzerine piyazı ve ızgara balığı bir kombinasyon halinde servis edelim