Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Zeytinli Çörek Otlu Ekmek (Çölyak Diyetine Uygun)

Zeytinli Çörek Otlu Ekmek (Çölyak Diyetine Uygun)
0
42

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
zeytinli-corek-otlu-ekmek-colyak-diyetine-uygun-3.jpg

Zeytinli Çörek Otlu Ekmek (Çölyak Diyetine Uygun) Tanımı İçin Materyaller

• 2 su bardağı glutensiz un karışımı ( sinangil plus kullandım )
  • 250 ml ılık su
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı toz şeker
  • 10 gram yaş maya
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 çay bardağı zeytin içi
  • 1 çay bardağı çörek otu
  • 1 yemek kaşığı tepeleme mısır unu

Zeytinli Çörek Otlu Ekmek (Çölyak Diyetine Uygun) Tanımı Yapılışı

1. Ben bütün gereçleri birebir anda karıştırıyorum yalnızca pürüzsüz olmasına dikkat etmek lazım.
  2. Mayalanma mühleti 45 dakika sürüyor.
  3. Sonra evvelden ısıtılmış 200 derece fırında 20 dk pişiriyorum.
  4. Yalnız fırınlamadan üzerine su serpiyorum ve fırının içine de bir kaseye su koyuyorum .
  5. Çıkınca da üzerine az su serpip bez ile sarıyorum 3 gün bayatlamıyor .
  6. Şimdiden afiyet olsun şifa olmasını dilerim ????.

Similar threads

Damla Çikolatalı Kurabiye (Çölyak Diyetine Uygun) Tanımı İçin Gereçler 2.5 su bardağı Elisa un1 yumurta2 yemek kaşığı tereyağı ( oda sıcaklığında )1 paket kabartma tozu (glutensiz )1 paket vanilya (glutensiz)2 yemek kaşığı bal50 ml sütYarım su bardağı damla çikolata Damla Çikolatalı Kurabiye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
Zeytinli Otlu Tuzlu Kek Tarifi İçin Malzemeler 3 adet yumurta1 su bardağı yoğurt (Bardak ölçüsü 200 ml )1 su bardağı süt1 su bardağı sıvı yağ1 kalıp 200 gram beyaz peynir elimizle eziyoruz1 tutam ince kıyılmış maydanoz2 adet ince doğranmış kapya biber1 tutam ince kıyılmış dereotu1 çay kaşığı tuz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Börek Gibi Zeytinli Otlu Pankek (Kahvaltılık) Tarifi İçin Malzemeler 2 adet yumurta1 su bardağı yoğurtYarım çay bardağı sıvı yağ1 tutam maydanoz10 tane siyah zeytin150 gram beyaz peynir1 tatlı kaşığı tuz1 paket kabartma tozu1.5 su bardağı un Kızartmak için : Bir miktar sıvı yağ Börek Gibi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
Yulaflı Çörek Otlu Ekmek Tanımı İçin Gereçler 2 yemek kaşığı kuru maya1 yemek kaşığı şeker2 bardak ılık su4 bardak unHamurun içine az bişey çörek otu ve yulaf ezmesiTuz Üzeri için Yoğurt çörek otu ve yulaf ezmesi Yulaflı Çörek Otlu Ekmek Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Mayayı su...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Zeytinli Ekmek Tanımı İçin Malzemeler 1 paket instat maya1 tatlı kaşığı toz şeker1 tatlı kaşığı tuz1 yemek kaşığı zeytinyağı2 su bardağı ılık süt (Dilerseniz 1,5 su bardağı süt yarım su bardağı su)Alabildiğine un (Unu denetimli ekleyelim) İç harcı için; 1 yemek kaşığı dolusu domates salçası3 diş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
858,480Konular
981,426Mesajlar
29,592Kullanıcılar
XansanSon üye
Üst Alt