Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Zeytinyağlı Ayvalı Kereviz

Zeytinyağlı Ayvalı Kereviz

bilgisayarci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,141
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
96
F-D Coin
63
zeytinyagli-ayvali-kereviz.jpg

Zeytinyağlı Ayvalı Kereviz Tarifi İçin Malzemeler

  • 2 orta boy kereviz
  • 2 orta boy ayva
  • 1 büyük soğan
  • 2 havuç
  • 2 portakalın suyu
  • 1 limon suyu
  • Dereotu

Zeytinyağlı Ayvalı Kereviz Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Kerevizi ve ayvayı soyup küp küp doğrayıp yarım limon sıktığımız kaplara ayrı ayrı kararmamaları için koyuyoruz.
  2. Bir soğanı yemeklik doğrayıp tencereye alıyoruz. Biraz kavrulunca havuçları yuvarlak yuvarlak doğrayıp soğanın üzerine ekleyip kavuruyoruz.
  3. Kerevizin saplarından bi kaç tane doğrayıp ekliyoruz. Üzerine ayvayı ve kerevizleri koyup portakal suyunu koyuyoruz ve tencerenin kapağını kapatıp yarım saat pişiriyoruz.
  4. Ocağın altını kapatıp tuz ve dereotunu koyup güzelce karıştırıyoruz. Soğuyunca servis ediyoruz.
Afiyet olsun ????

Püf noktası;

????Kereviz yemeğinin püf noktası kapağını açmadan pişirmektir. Tüm malzemeyi koyduktan sonra yarım saat hiç açmadan pişirmelisiniz.

????Biraz sulu olmasını istiyorsanız portakal suyu hariçinde yarım su bardağı su ilave edebilirsiniz.

Zeytinyağlı Ayvalı Kereviz Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
858,499Konular
982,579Mesajlar
30,338Kullanıcılar
kanka555Son üye
Üst Alt