Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Zeytinyağlı Bakla Yemeği (Salçasız)

Zeytinyağlı Bakla Yemeği (Salçasız)
0
34

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
zeytinyagli-bakla-yemegi-salcasiz.jpg

Zeytinyağlı Bakla Yemeği (Salçasız) Tanımı İçin Materyaller

  • 1 kilo taze bakla
  • 1 yemek kaşığı un
  • 2 limon
  • Zeytinyağı
  • Tuz
  • 1 orta uzunluk soğan
  • Dereotu

Zeytinyağlı Bakla Yemeği (Salçasız) Tanımı Yapılışı

  1. Öncelikle baklaları yıkayıp temizleyip taze fasulyeden daha küçük olacak halde doğruyoruz.
  2. Doğramız olduğumuz baklaları un ve 1 limon sıkılmış kabın içerisine baklaların üzerine geçecek kadar su ekliyoruz (Bu süreç kararmayı önlüyor)
  3. Yemeklik doğranmış soğanı zeytinyağı ile kavuruyoruz.
  4. Pembeleşen soğanın içerisine baklaları direk suyundan çıkartarak tencereye alıyoruz ve unlu olan sudan 1 kepçe kadar ekleyip 10 dakika kavuruyoruz bu ortada tuz ve kalan 1 limonu da ekleyelim.
  5. Kavrulan baklanın üzerine geçecek kadar ılık su ekleyip pişmesini sağlıyoruz. Son olarak dereotunu ince ince doğrayıp yemeğe ekliyoruz. Afiyet olsun.
 
858,497Konular
982,566Mesajlar
30,312Kullanıcılar
aarassqeSon üye
Üst Alt