Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Zeytinyağlı Bakla

Zeytinyağlı Bakla
0
30

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
zeytinyagli-bakla.jpg

Zeytinyağlı Bakla Tanımı İçin Materyaller

  • Yarım kg taze bakla
  • 1 adet kuru soğan
  • 3 yemek kaşığı kadar sıvı yağ (zeytinyağında ekledim)
  • Yarım yemek kaşığı domates salçası
  • Az tuz
  • 1 kesme şeker
Üzerine:
  • 1 tutam dereotu
  • Sarımsaklı yoğurt
  • Pul biber

Zeytinyağlı Bakla Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Baklayı yıkayıp doğruyoruz.
  2. Soğanı yağla ocağa alıp soğanlar ölene dek pişirip baklayı ekliyoruz.
  3. 1 fincan su ekliyoruz .
  4. Kapağını kapatıp 10- 15 dk kadar pişirilir.
  5. Sonra salça, 1 çay bardağı kadar suyla karıştırıp ekliyoruz .
  6. Şekeri tuzu da ekleyip tekrar pişiriyoruz .
  7. Kaynanaya başlayınca altını kısıp kıvama geldiğinde ocaktan alıyoruz .
  8. Tencerenin kapağını açıp soğutuyoruz, isteğe nazaran üzerine sarımsaklı yoğurt dereotu ile servis edebilirsiniz afiyet olsun????.
 
858,475Konular
981,255Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt