Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Zeytinyağlı Barbunya Pilaki

Zeytinyağlı Barbunya Pilaki
0
48

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
zeytinyagli-barbunya-pilaki.jpg

Zeytinyağlı Barbunya Pilaki Tanımı İçin Materyaller

  • 300 gram barbunya (Ayıklanmış)
  • 1 adet havuç (Büyük boy)
  • 1 adet patates (Büyük boy)
  • 1 adet soğan
  • 1 adet sarımsak
  • 1.5 yemek kaşığı salça
  • 1/2 (yarım) çay bardağı zeytinyağı
  • 1 adet küp şeker
  • Tuz
  • Maydanoz (Süslemek için)

Zeytinyağlı Barbunya Pilaki Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Bu pilaki kusursuz, doyurucu, vitamin deposu, yanına ek yemek gerekmeden tam öğünlük yemek.
  2. Barbunyaları kabuklarından temizleyelim, tencereye dökelim, üzerini geçecek formda su ekleyip 10 dakika haşlayalım, farklı bir tenceremize yağı dökelim.
  3. Soğanı ve sarımsağı pembeleşene dek kavuralım, küp küp doğranmış havuç ve patatesi dökelim, 4-5 dakika soteleyelim, salçayı ve barbunyaları ekleyip karıştıralım, şeker ve tuzunu dökelim, suyunu ek edelim.
  4. Kısık ateşte kapağı kapalı halde barbunyalar yumuşayana kadar denetimi pişirelim, akabinde servis tabağına alalım, üzerine dilerseniz tekrar zeytinyağı gezdirebilirsiniz, maydanozla süsleyip afiyetle yiyin.
 
858,505Konular
982,660Mesajlar
33,046Kullanıcılar
King3838Son üye
Üst Alt