Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Zeytinyağli Barbunya

Zeytinyağli Barbunya
0
20

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
zeytinyagli-barbunya.jpg

Zeytinyağli Barbunya Tanımı İçin Gereçler

  • 2,5 su bardağı kuru barbunya (Akşamdan ıslatılmış)
  • 2 adet kırmızı soğan
  • 2 adet havuç
  • 1 adet sarımsak rendesi
  • Yarım çay bardağı sıvıyağ
  • 2 domates rendesi
  • 1 yemek kaşığı biber salçası
  • Yarım yemek kaşığı domates salçası
  • Yarım çay bardağı zeytinyağı
  • 1 litre su
  • 1,5 tatlı kaşığı tuz
  • Yarım çay kaşığı karabiber

Zeytinyağli Barbunya Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Evvel akşamdan ıslattığınız barbunyaları 20 dakika kaynatın.
  2. Akabinde bi tencerede doğranmış soğanı, sarımsak rendesini ve doğranmış havucu sıvı yağ da kavurun.
  3. Akabinde salçaları ekleyin ve kavurun. Çabucak sonra domatesleri de ekleyin.
  4. Kaynatılmış ve süzülmüş olan barbunyalarıda kavrulan harcımızla birleştirin.
  5. Zeytinyağını ve baharatlarını da koyduktan sonra tekrar bi karıştırın ve suyunu ekleyip kaynatın.
  6. Yaklaşık 45 dakika orta ateşte pişirin.
    Afiyet olsun.
 
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,570Kullanıcılar
samsungcloudSon üye
Üst Alt