Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Zeytinyağlı Barbunya

Zeytinyağlı Barbunya

elektronikci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,347
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
69
zeytinyagli-barbunya.jpg

Zeytinyağlı Barbunya Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 kilo taze barbunya (yazdan buzlukta muhafaza etmiştim onu kullandım)
  • Yarım çay bardağı zeytinyağı
  • 1 tane kuru soğan
  • 3-4 diş sarımsak
  • 1 tane patates
  • 2 tane havuç
  • 2 tane domates
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 tatlı kaşığı toz şeker
  • 2-2,5 su bardağı sıcak su
  • 1 tatlı kaşığı tuz

Zeytinyağlı Barbunya Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır

Diyete destek veren vitamin deposu şahane bir yemek????
  1. Öncelikle barbunyaları ayıklayıp yıkayalım tencereye alıp üzerini geçecek kadar su ilave edip 10 dakika kadar haşlayalım.
  2. Ayrı bir tencereye zeytinyağını alalım üzerine küçük doğranmış soğan ve ezilmiş sarımsağı ilave edelim biraz kavuralım.
  3. Üzerine küp doğranmış patates ve havuçları da ilave edelim.
  4. Salçayı ekleyip biraz kavuralım.
  5. Haşlanmış barbunyayı tencereye ilave edelim.
  6. Üzerine rendelenmiş domates,tuz ve toz şekeri ilave edip suyunu ekleyelim .
  7. Kaynamaya başlayınca altını kısıp pişmeye bırakalım.
  8. Pişen yemeğimizi biraz dinlendirdikten sonra dilerseniz maydanoz serperek servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.
Zeytinyağlı Barbunya Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
858,476Konular
981,262Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt