Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Zeytinyağlı Barbunya

Zeytinyağlı Barbunya
0
39

Garfield

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
42,750
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
46
F-D Coin
80
zeytinyagli-barbunya.jpg

Zeytinyağlı Barbunya Tanımı İçin Materyaller

  • 2 kilo barbunya
  • 2 orta uzunluk soğan
  • 2 domates
  • 1 yeşil biber
  • 2 su bardağı su
  • Yarım su bardağı zeytinyağ
  • İsteğe nazaran
  • Tuz
  • Karabiber
  • Pul biber

Zeytinyağlı Barbunya Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Barbunyalarımızı ayıklıyoruz. Siyah suyu çıkması için evvel uygun bir tencerede 10 dk kadar haşlıyoruz.
  2. Bu esnada soğanlarımızı küçük küçük doğrayıp yağla pembeleşinceye kadar tencerede kavuruyoruz.
  3. Pembeleşen soğanlarımıza doğradığımız domates ve biberleri (Ben şişe domatesi ve biberi kullandım) de koyup biraz pişiriyoruz ve üzerine barbunyalarımızı ekliyoruz.
  4. Baharatlarımızı da ekliyoruz. Suyunu da ekleyip 10 dk kadar düdüklüde pişiriyoruz.
  5. Tencerem fissler olduğu için bu kadar az pişiriyorum siz barbunyalar yumuşayana kadar pişirebilirsiniz ???? afiyet olsun.
Zeytinyağlı Barbunya Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt