Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Zeytinyağlı Beyaz Barbunya

Zeytinyağlı Beyaz Barbunya

elektronikci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,347
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
69
zeytinyagli-beyaz-barbunya.jpg

Zeytinyağlı Beyaz Barbunya Tarifi İçin Malzemeler

  • 2 su bardağı barbunya
  • 1 büyük boy havuç
  • 1 orta boy patates
  • 1 küçük kırmızı biber
  • 1 soğan
  • 1 orta boy domates
  • 1 büyük diş sarımsak
  • 4-5 yemek kaşığı zeytinyağ
  • 1 dolu yemek kaşığı domates salçası
  • 1 büyük tatlı kaşığı tuz
  • Yaklaşık 300 ml su ( büyük su bardağı )
  • Ayriyetten barbunyayı bekletmeye su

Zeytinyağlı Beyaz Barbunya Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Barbunyayı bir gece öncesinden veya sabah erkenden soğuk suda bekletelim.
  2. Süzüp barbunyayı yaklaşık 40-45 dk orta ateşde haşlayın.
  3. Zeytinyağda soğan ve sarımsağı kavuralım. Ardından havuç, patates ve biberi ekleyip kavuralım biraz daha.
  4. Salçamızı, domateside ekleyip en sonda haşlanmış barbunya ve tuzu dökelim üstüne.
  5. Hepsini birbirine karıştırıp üstüne suyumuzu ekleyip bir 30 dk daha orta ateşde üstü kapalı pişirelim.
Zeytinyağlı Beyaz Barbunya Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
858,476Konular
981,268Mesajlar
29,555Kullanıcılar
Üst Alt