Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Zeytinyağlı Bezelyeli Enginar

Zeytinyağlı Bezelyeli Enginar

elektronikci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,347
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
69

Zeytinyağlı Bezelyeli Enginar Tanımı İçin Malzemeler

  • 5 adet enginar
  • 1 su bardağı bezelye
  • 1 adet kuru soğan
  • 1/2 (yarım) çay bardağı zeytinyağı
  • Tuz
  • Limon suyu
Üzeri için;
  • Dereotu

Zeytinyağlı Bezelyeli Enginar Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Öncelikle enginarlarımızı temizleyip, kararmaması için limonla ovalım ve modüllere ayıralım.
  2. Yemeklik doğradığımız soğanımızı tenceremize alıp, zeytinyağı ek ederek soteleyelim.
  3. Bezelye ve enginarlarımızı da ekleyip, kavurma sürecine devam edelim.
  4. Sebzelerimiz hafif suyunu salınca sebzelerimizin düzeyinin biraz altında su ek ederek 40 dk kadar orta ateşte suyunu çekene kadar pişirelim.
  5. Zeytinyağlı bezelyeli enginar yemeğimiz servise hazır????????‍???? üzerine dereotu serperek servis edebilirsiniz ???? Afiyet olsun ????.
Zeytinyağlı Bezelyeli Enginar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,691Mesajlar
33,052Kullanıcılar
orxanSon üye
Üst Alt