Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Zeytinyağlı Enginar Dolması

Hoş geldin! efo tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Zeytinyağlı Enginar Dolması
0
80

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
zeytinyagli-enginar-dolmasi.jpg

Zeytinyağlı Enginar Dolması Tanımı İçin Materyaller

  • 6 adet enginar
  • 1 adet kuru soğan
  • 1 kutu konserve garnitür
  • 1/2 (yarım) dereotu
  • 1/2 (yarım) su bardağı zeytinyağı
  • 1 adet limon
  • Tuz

Zeytinyağlı Enginar Dolması Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Enginarları limonlu suda bekletin kararmaması için.
  2. Bu basamakta soğanı kavurun garnitürü ve tuzu ekleyin ve kavurun ocağın altını kapatın.
  3. Enginarları süzerek pişireceğiniz tencerenin içine alın.
  4. Bunları enginarların üzerine eşit bir formda paylaştırın.
  5. Bir bardak sıcak su koyduktan sonra kısık ateşte pişirin.
  6. Enginar piştikten sonra servis tabağına alınır ve üzerine dereotu konulur.
  7. Soğuk olarak servis yapılır.
Afiyet olsun ????????.
 
858,505Konular
982,791Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt