teknolojiuzmani
FD Üye
Zeytinyağlı Enginarlı Kereviz Tanımı İçin Malzemeler
- 4 adet enginar
- 2 adet kereviz
- 1 adet patates
- 1 adet havuç
- 1 adet soğan
- 2 diş sarımsak
- 1 su bardağı portakal suyu
- Zeytinyağ,şeker,tuz
- Dereotu
Zeytinyağlı Enginarlı Kereviz Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Tenceremize piyazlık doğranmış soğanları ve sarımsakları havuçları az zeytinyağla soteleyelim .
- Doğranmış bütün zerzevatları ek edip 2 dakika karıştırıp damak tadına nazaran şekerini ,tuzunu ek edin portakal suyunu ve birazda sıcak su ek edip kısık ateşte pişirelim.
- Pişen yemeğimize servis tabağına alıp üzerine zeytinyağı dökelim dereotuyla servis yapalım.
Zeytinyağlı Enginarlı Kereviz Tanımı Fotoğraflı Yapılışı