Zeytinyağlı Fasulyeli Pazı Kavurma Tanımı İçin Malzemeler
- 1 demet pazı
- 1 adet soğan
- 1 kase haşlanmış kuru fasulye
- Pulbiber
- Karabiber
- İnce toz kırmızı biber
- Tuz
- 3 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1 su bardağı su
Zeytinyağlı Fasulyeli Pazı Kavurma Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- İlk olarak soğanı küp küp doğrayalım, geniş bir tavaya yada tencereye alalım.
- Üzerine zeytin yağını koyalım ocağa alalım.
- Soğanları yeteri kadar kavurduktan sonra temizleyip doğradığımız pazıyı ekleyelim.
- Pazıyı 10 dakika kavurduktan sonra fasulyeyi ekleyelim karıştıralım.
- Baharatları ekleyelim, tuzunu ve suyunu ekleyip 10 dakika daha pişirelim.
- Sıcak servis edelim afiyet olsun ????.